Tijdens ons aankoopproces van onze nieuwe huis in Almere Nobelhorst heeft Belynda ons geadviseerd wat de mogelijkheden zijn van een zgn. “aankleedhuis”. Bij een aankleedhuis is veel mogelijk echter moet je dit grotendeels zelf aandragen. Dankzij de ruimtelijke inzichten van Belynda is de indeling dusdanig aangepast dat het huis efficiënt wordt benut en hierdoor ook een originele indeling krijgt.

Daarnaast heeft Belynda een styling thema voor ons hele huis bedacht, dit was voor ons één van de moeilijkste dingen om zelf te verzinnen. Er zijn zoveel mooie meubels te koop waardoor we verdwaalden in het aanbod en combineerde diverse thema’s wat resulteerde in een ratjetoe in plaats van rust, wat juist één van onze wensen is. Tijdens de aankoop van de vloeren, raamdecoratie, meubels, bepalen van kleuren etc. heeft Belynda ons geadviseerd wat kwalitatief, duurzame en mooie materialen zijn en tevens passend is bij ons budget.

Belynda heeft onze wensen super goed doorvertaald: ruimte, sfeervol, warm en een rustig ontwerp. Over een paar weken betrekken we ons mooie huis, we hebben er zin in!