Na de aankoop van ons droomhuis wisten we dat het inrichten van de benedenverdieping aan zou komen op een juiste indeling. Al snel kwamen tot de conclusie dat we hulp konden gebruiken bij het ontwerp en de inrichting. Ideeën genoeg en ook een duidelijke smaak maar om alles in harmonie te krijgen hebben we Belynda gevraagd ons te adviseren.

Belynda heeft ons als eerste de opdracht gegeven ieder ons eigen “moodboard” te maken, voor ons ook spannend omdat we geen idee hadden of onze smaken wel overeen zouden komen.
Die bleek gelukkig niet al te ver uit elkaar te liggen. Wel was het een nieuwe stijl waar Belynda nog geen ervaring mee had opgedaan. Het weerhield ons beiden niet om er toch voor te gaan.

Belynda heeft uitgebreid met ons gesproken, foto’s gemaakt en onze wensen meegenomen.
We hebben aangegeven dat ze vrij was in het ontwerp en dat we beide houden van “anders dan anders” en het geen probleem zouden vinden als ze met iets totaal onverwacht zou komen.

Met spanning keken we uit naar het moment van de presentatie. Belynda kwam met een prachtig vormgegeven map waarin ze op diverse pagina’s een overzicht van de verschillende ruimtes schetste maar ook in ging op de details van de verlichting, meubels en accessoires.
De periode daarop hebben we gebruikt om met onze bestaande meubels de situaties na te bootsen om te kijken hoe het ons zou bevallen. We hebben wat afgeschoven en uitgeprobeerd en uiteindelijk bleek dat het gepresenteerde ontwerp bijzonder inventief was uitgedacht en dat wij ons er prettig bij voelden.

De uitvoering hebben we zelf begeleid en regelmatig hebben we de stand van zaken met Belynda doorgenomen.

Inmiddels wonen en leven we hier al weer enige tijd en blijven we ons verbazen over de keuzes die gemaakt zijn. Waar we dachten dat we het toch anders wilden, blijkt nu steeds meer dat het originele ontwerp gewoon de juiste is. De afgelopen periode hebben we vaak familie en vrienden over de vloer gehad, allen onder de indruk van de gewaagde en niet alledaagse keuzes van materialen en wandbekleding.

De samenwerking met Belynda is ons zo goed bevallen dat we haar inmiddels opdracht hebben gegeven een tuinontwerp te maken die aansluit bij onze wensen.